Corona

Het virus dat ons allemaal bezig houdt.

In deze snelle wereld dwingt het virus ons tot vertraging en bezinning over hoe het misschien ook anders kan. Of eigenlijk moet, want onze gezondheid hangt direct samen met de gezondheid van onze planeet.

Wanneer we de geschiedenis erop nalezen zien we dat epidemie├źn vaak samen gaan met grote veranderingen in de samenleving. Hopelijk zal dit virus een verandering inluiden die helend is voor ons mensen en onze aarde.

Een besmetting met Covid-19 laat verschillende klachtenbeelden zien, en ook bij dezelfde persoon kunnen de klachten snel wisselen.

Zolang er nog geen reguliere medicijnen of vaccinatie zijn tegen dit virus, kan behandeling met klassieke homeopathie een goed alternatief zijn.

Als u met griepachtige verschijnselen bij de homeopaat komt, zal zij uw klachtenbeeld zorgvuldig onderzoeken en een passend middel voorschrijven op uw individuele symptomen. Dit middel zal het immuunsysteem ondersteunen en helpen om complicaties te voorkomen.

Uit onderzoek blijkt bovendien dat zowel mensen die een behandeling in het ziekenhuis nodig hadden als mensen die thuis in quarantaine zijn geweest, vaak maanden lang klachten houden. Ook op deze klachten kan de homeopaat een passend middel voorschrijven, om uw herstel te bevorderen.