Over mij

Zorg voor mensen heeft me altijd aangetrokken, en na werkzaam te zijn geweest als logopedist, aangevuld met haptonomie, was de opleiding tot klassiek homeopaat als een thuiskomen.

Ik wist dat dit de manier was waarop ik mensen wilde begeleiden. Samenwerken met het leven, in plaats van het onderdrukken van klachten.

Inmiddels heb ik meer dan vijfentwintig jaar ervaring als klassiek homeopaat, en heb alleen maar meer respect gekregen voor het helende vermogen van ons eigen organisme. En voor de eenvoudige, krachtige geschenken die de natuur ons hierbij biedt.

De laatste jaren houd ik me vooral bezig met C4 homeopathie, waarbij persoonlijke groei en het ontwikkelen van een dieper inzicht in ziekte en gezondheid hand in hand gaan. Na het voorschrijven van deze middelen in de praktijk zie ik vaak dat er bewustzijn ontstaat over de diepere oorzaak van de ziekte, met een duurzame genezing tot gevolg.

Op een nieuwe locatie in de wijk Oosterwold in Almere zet ik graag mijn kennis en ervaring weer in om jou te begeleiden op je weg naar een betere gezondheid. Maak nu hier een afspraak.

Naast homeopathische nascholingen heb ik veel bewustzijnswerk gedaan. Dit helpt me om mensen op hun reis naar meer welbevinden optimaal te kunnen begeleiden.

Klassieke homeopathie - kracht door natuur